Pelletkachel op de centrale verwarming

Wilt u niet meer afhankelijk zijn van gas en bent u daarom op zoek naar een alternatieve verwarmingsbron? Bent u op zoek naar een pelletkachel die u als centrale verwarming kunt gebruiken? Dan bent u bij Allesvoorwarmte aan het juiste adres! Wij zijn dé pelletkachel specialist van heel Nederland en weten precies hoe wij u moeten informeren over het gebruik van de pelletkachel. Naast het feit dat u met een pelletkachel niet meer afhankelijk bent van gas, zijn er nog vele andere voordelen van een pelletkachel. Benieuwd naar de pelletkachels van Allesvoorwarmte?

Wat is een pelletkachel?

Simpel gezegd: een pelletkachel is een houtkachel met een warmtewisselaar. In de pelletkachel worden pellets verbrand, waardoor er hete rookgassen ontstaan in de moederhaard. Deze hete rookgassen worden vervolgens door een warmtewisselaar geleid en in de warmtewisselaar geven de hete rookgassen de warmte over aan de lucht uit de kamer. Wanneer de lucht uit de kamer verwarmd is, dan stroomt deze verwarmde lucht aan de voor- of bovenzijde uit de pelletkachel en verwarmt op deze manier de kamer. Dus in plaats van een cv op gas, wordt er gebruik gemaakt van een cv op pellets. Bent u dus op zoek naar een alternatief voor de centrale verwarming op gas? Wilt u uw hele huis verwarmen, inclusief vloerverwarming, met een alternatieve verwarmingsbron? Dan is de pelletkachel zeer geschikt voor u!

De voordelen van een pelletkachel

Het belangrijkste voordeel van de pelletkachel is dat het u onafhankelijkheid beidt. Met de pelletkachel bent u niet meer afhankelijk van gas én stookt u CO2-neutraal. Daarnaast bespaart u flink in uw kosten wanneer u gebruik gaat maken van een pelletkachel. Bij Allesvoorwarmte worden pelletkachels voor zeer scherpe prijzen aangeboden. Uw investering heeft u binnen een paar jaar terugverdiend, omdat de besparing van de stookkosten kan oplopen tot wel 70%! De installatie van de pelletkachel is erg eenvoudig én de pelletkachel is zeer makkelijk in gebruik. De pelletkachel heeft namelijk een zeer zuinige en goede verbranding: wanneer u veel pellets in de pelletkachel plaatst, dan blijft de kachel tot wel 32 uur doorbranden, zonder dat u er naar om hoeft te kijken!

 • 100% Naaldhout

  Houtpellets

  Pure Power houtpellets

  345,00 incl. BTW
 • Afvoer

  RVS Flex buis dubbel gelaagd

  37,5042,50 incl. BTW
 • Afvoer

  Afvoerbuis zwart

  22,8656,95 incl. BTW
 • Boven uitvoer mogelijk

  Lucht pelletkachel

  Delia

  995,00 incl. BTW
 • Bestel direct!

  Bent u overtuigd van de voordelen van een pelletkachel als centrale verwarming? Bestel dan direct uw pelletkachel bij Allesvoorwarmte! Heeft u nog vragen en wilt u graag meer informatie over de pelletkachel of over de subsidie die u kunt ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag!