Pelletkachel in Den Bosch

Overweegt u een pelletkachel te kopen in Den Bosch of omgeving? Maak dan kennis met Alles voor Warmte. Wij hebben diverse soorten pelletkachels van toonaangevende merken in onze webshop. Als u kiest voor een van onze kachels, profiteert u van onze uitstekende voorwaarden. Zo is er een kostenbesparing tot wel 50% mogelijk en wordt de kachel binnen 3-5 werkdagen gratis geleverd.

Offerte aanvragen

Lucht pelletkachel

MeNext Fuco Kim

1.159,00 incl. BTW

Lucht pelletkachel

NextGen 9kW

1.195,00 incl. BTW
Aanbieding!
Populair!

Lucht pelletkachel

Julia Next

1.245,00 incl. BTW
Aanbieding!

Lucht pelletkachel

Mini 5 kW

989,00 incl. BTW
Aanbieding!
Boven uitvoer mogelijk

Lucht pelletkachel

Delia

1.199,00 incl. BTW
Nieuw!

Lucht pelletkachel

Futura

2.059,002.419,00 incl. BTW

Lucht pelletkachel

Italnext

1.679,00 incl. BTW

Lucht pelletkachel

Duroflame Rinus

2.199,00 incl. BTW
Geen kamerfan

Lucht pelletkachel

Duroflame Jurre

2.079,00 incl. BTW

Lucht pelletkachel

Duroflame Abel

3.095,00 incl. BTW

Lucht pelletkachel

Duroflame Abel Large

3.565,00 incl. BTW

Lucht pelletkachel

Milano Next

1.949,002.259,00 incl. BTW

Lucht pelletkachel

Edilkamin Slide 2 Up

2.650,002.723,00 incl. BTW
Bovenaansluiting!

Lucht pelletkachel

Topnext

3.199,00 incl. BTW

Lucht pelletkachel

Edilkamin Nara 2 Up

2.638,00 incl. BTW

Lucht pelletkachel

ItalFuoco

1.295,001.495,00 incl. BTW

Lucht pelletkachel

Thermorossi Mood Plus

3.790,00 incl. BTW
Next!

Lucht pelletkachel

Curve Next

1.860,002.149,00 incl. BTW
Heel stil!

Kanalisatie

Norma

2.519,003.409,00 incl. BTW

Lucht pelletkachel

Redonda 98 – 6-8kw

2.789,002.949,00 incl. BTW

Lucht pelletkachel

Cayenne Pro

2.199,002.299,00 incl. BTW
Heel stil!

Kanalisatie

Cayenne Pro+

3.171,003.766,00

Kanalisatie

Elite 98

2.499,002.899,00 incl. BTW

Kanalisatie

Corridor

1.894,002.809,00 incl. BTW

Sfeervolle pelletkachel in Den Bosch

 • Gratis verzending boven de €200,-
 • Kostenbesparing tot wel 50% mogelijk
 • Uitgebreid assortiment aan kachels van toonaangevende merken
 • Gezellige en sfeervolle verwarming
 • Milieuvriendelijk: CO2 neutraal stoken
 • Snelle levering: binnen 3-5 werkdagen
 • Uitstekende service
 • Gemakkelijke installatie van de haarden in regio Brabant, o.a. in Helmond
 • Gratis 5 zakken pelletkorrels bij aankoop van een pelletkachel in Den Bosch

Wilt u graag meer warmte én sfeer creëren in uw huis in Den Bosch? Ga dan voor een milieuvriendelijke en kostenbesparende pelletkachel van Alles voor Warmte. Bekijk ons aanbod en vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Advies gewenst? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Offerte aanvragen

Pellets verbranden

Een pelletkachel in Den Bosch is een type kachel waarin houtsnippers, ook wel houtpellets of kortweg pellets genoemd, worden verbrand. De pellets worden automatisch en geleidelijk toegevoegd op basis van een warmtewisselaar. Dit betekent dat de ontstane lucht alleen op temperatuur wordt gebracht als het ook echt nodig is. De bediening van onze moderne houtkachels gaat via een afstandsbediening en WiFi.

 

Compleet gasloos uw woning verwarmen

U kunt ervoor kiezen om een pelletkachel in Den Bosch aan te sluiten op uw CV ketel. Zo heeft u geen gas meer nodig voor uw verwarming. Ten opzichte van een normale cv-ketel op gas bespaart u tot wel 50% op de energiekosten. Daarnaast verwarmt de haard uw woning op een milieubewuste manier. Een pelletkachel wordt niet voor niets de milieuvriendelijke versie van de CV genoemd. Tot slot is de warmte van een pelletkachel vergelijkbaar met de heerlijke warmte die houtkachels afgeven.

 

Soorten pelletkachels vergelijken

De pelletkachels in onze webshop zijn allemaal milieuvriendelijk, duurzaam, van hoge kwaliteit en scherp geprijsd. U heeft de keuze uit verschillende soorten houtkachels. Gaat u bijvoorbeeld voor een inbouw pelletkachel, kanalisatie (meerdere aansluitingen) of toch een lucht pelletkachel. Een voorbeeld van een lucht pelletkachel is de ItalFuoco met brander korf.

Neem de tijd om de pelletkachels te vergelijken en om te bepalen welke pelletkachel het beste past bij uw woonsituatie in Den Bosch. Wenst u graag advies? Kom dan gerust in contact met onze klantenservice, onze experts helpen u graag.

Offerte aanvragen

Pelletkachel afvoer in Den Bosch

Wanneer u een pelletkachel aanschaft in Den Bosch, is het aanleggen van een afvoerkanaal noodzakelijk. Dit is nodig om de rook naar buiten af te laten voeren. Er zijn verschillende manieren voorhanden om de rookgasafvoer van een pelletkachel in te richten. Zo kunt u de keuze maken uit het kanaliseren door het dak of via een gevelaansluiting.

Wilt u graag advies ontvangen over de afvoer van uw pelletkachel in Den Bosch? Neem dan gerust contact met ons op, we ondersteunen u graag.

 

Het onderhoud van uw pelletkachel in Den Bosch

In vergelijking met houtkachels stoten pelletkachels veel minder CO2 uit. Daardoor blijven er veel minder asresten over in de aslade. Wat weer resulteert in minder onderhoud van uw pelletkachel in Den Bosch. Toch heeft een pelletkachel wel degelijk dagelijks/wekelijks onderhoud nodig. Zo dient u elke dag de branderbak te legen. En om de twee à drie dagen hoort u de aslade te legen, de glasruit te reinigen en het uitzuigen van de asresten in de branderkamer te doen.

Daarnaast heeft een pelletkachel groot onderhoud nodig: de jaarlijkse reinigingsbeurt. Dit kunt u overlaten aan een professional of u kunt het zelf doen.

 

Pelletkachel in Vught, Tilburg en Eindhoven

Ook als u woont in Vught en een pelletkachel wilt kopen kunt u op onze website het aanbod pelletkachels bekijken. Onze kopers komen voornamelijk uit de provincies Limburg, Noord-Brabant en Zeeland. Zo hebben we al kachels verkocht aan inwoners van de steden Goes, Eindhoven en Tilburg. Komt u uit Vught en denkt u na over een pelletkachel? Bekijk hierboven ons aanbod en onderzoek de mogelijkheden.

 

De prijzen voor een pelletkachel in Brabant

Zoals u wellicht al gezien heeft, liggen de prijzen van pelletkachels soms ver uiteen. Wij krijgen vaak de vraag waarom vergelijkbare kachels in prijzen verschillen. Dat komt omdat onze prijzen afhangen van verschillende factoren:

 • Vermogen van de pelletkachel
 • Ontwerp en gebruikte materialen
 • Aantallen waarin een bepaalt model besteld en verkocht wordt
 • Winstmarges waarmee distributeurs en verdelers rekenen

Pelletkachel kopen in Den Bosch?

Een pelletkachel in uw huis in Den Bosch zorgt voor warmte, sfeer en kostenbesparing. Bovendien is een pelletkachel milieuvriendelijk en duurzaam. Wacht dus niet langer en koop een pelletkachel bij Alles voor Warmte. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem eerst contact op voor meer informatie. U kunt ons telefonisch bereiken op 076-2045545.

Offerte aanvragen

? Wat is het voordeel van een pelletkachel?

Een pelletkachelis een milieuvriendelijke kachel, die ook nog eens goed voor uw portemonnee is. Dit komt omdat de kachel zuiniger is dan een gewone kachel. Er kan tot wel 50% bespaard worden op ten opzichte van gewone kachels. Bestel nu bij Allesvoorwarmte.nl.

Meer informatie gezocht? Neem gerust vrijblijvend contact op.

? Waarom moet ik een pelletkachel bij Allesvoorwarmte.nl kopen?

Allesvoorwarmte.nl is specialist op het gebied van pelletkachels. Wij hebben een breed aanbod en bieden een 10% cashback aan. Daarnaast worden bestellingen boven € 200,- gratis geleverd.

Meer informatie gezocht? Neem gerust vrijblijvend contact op.

✔ Wat voor soorten pelletkachels zijn er?

Wij verkopen diverse soorten pelletkachels. Zo zijn er onder meer inbouw pelletkachels, kanalisaties en lucht pelletkachels. Ook kunt u voor een moederhaard gaan. Verder verkopen wij pelletkachels met CV aansluiting. Tot slot verkoopt Allesvoorwarmte.nl ook elektrische haarden, zowel inbouw als vrijstaand.

Meer informatie gezocht? Neem gerust vrijblijvend contact op.

? Kan ik subsidie voor het kopen van een pelletkachel krijgen?

Voor de aankoop van een pelletkachel kon tot 1 januari 2020 een subsidie aangevraagd worden. Deze subsidie is inmiddels niet meer van toepassing voor zakelijke gebruikers. Voor particulieren is een overgangsregeling van toepassing. Daar kan tot 1 juli 2020 gebruik van gemaakt worden. Bestel nu bij Allesvoorwarmte.nl.

Meer informatie gezocht? Neem gerust vrijblijvend contact op.