Pelletkachel kopen voor een sfeervol huis in Helmond

Met een pelletkachel in Helmond breng je sfeer, warmte en gezelligheid in jouw woonkamer. Zie je jezelf al zitten op de bank op een koude, regenachtige zaterdagavond met een hapje en drankje op de salontafel? Jij zit er in ieder geval warmpjes bij met een pelletkachel in huis!

Daarnaast bespaar je met een pelletkachel ook nog eens flink op je energierekening. Bekijk hier al onze modellen en lees hieronder meer over de voordelen als je een pelletkachel in Helmond aanschaft!

Offerte aanvragen

Lucht pelletkachel

MeNext Fuco Kim

1.159,00 incl. BTW

Lucht pelletkachel

NextGen 9kW

1.195,00 incl. BTW
Aanbieding!
Populair!

Lucht pelletkachel

Julia Next

Oorspronkelijke prijs was: €1.345,00.Huidige prijs is: €1.245,00. incl. BTW
Aanbieding!
Boven uitvoer mogelijk

Lucht pelletkachel

Delia

Oorspronkelijke prijs was: €1.399,00.Huidige prijs is: €1.199,00. incl. BTW

Lucht pelletkachel

Italnext

1.679,00 incl. BTW

Lucht pelletkachel

Duroflame Rinus

2.199,00 incl. BTW
Geen kamerfan

Lucht pelletkachel

Duroflame Jurre

2.079,00 incl. BTW

Lucht pelletkachel

Duroflame Abel

3.095,00 incl. BTW

Lucht pelletkachel

Duroflame Abel Large

3.565,00 incl. BTW

Lucht pelletkachel

Milano Next

1.949,002.259,00 incl. BTW

Lucht pelletkachel

Edilkamin Slide 2 Up

2.650,002.723,00 incl. BTW
Bovenaansluiting!

Lucht pelletkachel

Topnext

3.199,00 incl. BTW

Lucht pelletkachel

Edilkamin Nara 2 Up

2.638,00 incl. BTW

Lucht pelletkachel

ItalFuoco

1.295,001.495,00 incl. BTW

Lucht pelletkachel

Thermorossi Mood Plus

3.790,00 incl. BTW
Next!

Lucht pelletkachel

Curve Next

1.860,002.149,00 incl. BTW
Heel stil!

Kanalisatie

Norma

2.519,003.409,00 incl. BTW

Lucht pelletkachel

Redonda 98 – 6-8kw

2.789,002.949,00 incl. BTW

Lucht pelletkachel

Cayenne Pro

2.199,002.299,00 incl. BTW
Heel stil!

Kanalisatie

Cayenne Pro+

3.171,003.766,00

Kanalisatie

Elite 98

2.499,002.899,00 incl. BTW

Kanalisatie

Corridor

1.894,002.809,00 incl. BTW

Pelletkachel CV uit Brabant met 10% Cashback

Een pelletkachel is veel beter voor het milieu dan andere (gas)kachels. Het verschil met andere kachels is namelijk dat een pelletkachel geheel werkt op elektriciteit. Je hebt 5x minder uitstoot dan een gewone houtkachel of openhaard. En de extra sfeer in huis, die krijg je er als het ware gratis bij! Als je nu een kachel met afvoersysteem aanschaft bij Allesvoorwarmte.nl dan ontvang je 10% cashback. Dat betekent minder betalen voor je gloednieuwe palletkachel in Helmond. Daarnaast krijg je nu 5 zakken gratis pellethout. Vraag direct een offerte aan als je al een mooi model op het oogt hebt, onze medewerkers helpen je graag jouw ideale pelletkachel voor in Helmond vinden.

Offerte aanvragen

De verschillende pelletkachels van Allesvoorwarmte.nl

Allesvoorwarmte uit Helmond heeft een breed assortiment aan pelletkachels. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Cayenne Pro. Een design pelletkachel voor een zeer scherpe prijs. De Curva is een compacte ronde pelletkachel met 8 of 10 kW. De Curva is beschikbaar in drie mooie kleuren. Een ander type is de Italiana Camini Disk E. Een strakke, compacte, ronde pelletkachel.

De Watt 9 is een erg krachtige pelletkachel. De Redonda 98 is ook een ronde pelletkachel. Het heeft een rendement van liefst 98 procent. De Redonda 98 is een heel stil type door de constant draaiende vijzel motor. Uiteraard geeft het ook nog een heerlijke warmte. Als laatste voorbeeld beschrijven we de TopNext. Ook deze pelletkachel heeft een hoog rendement en is aansluitbaar met een boven-aansluiting.

Waarom kiezen voor Allesvoorwarmte.nl?

Wij zetten de sterke punten van Allesvoorwarmte.nl voor jou op een rijtje:

  • Uitstekende service
  • Snel leverbaar
  • Gratis levering boven de 200 euro
  • Milieubewuste pelletkachels
  • Nu met 10% cashback

Vraag direct een offerte aan!

Behoefte aan meer sfeer in jouw huis en woon je in Helmond? Kies dan jouw pelletkachel uit op Allesvoorwarmte.nl. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan! Voor vragen staat onze klantenservice jou graag te woord.

Hoe verwarmt een pelletkachel?

Een pelletkachel biedt een milieuvriendelijke en luxe manier om je woning te verwarmen. De brandstof van een pelletkachel bestaat uit houtpellets. Deze houtpellets hoef je niet handmatig continu toe te voegen bij het vuur. Deze kun je onderin de pelletkachel doen waarna ze geleidelijk toegevoegd worden op basis van een warmtewisselaar. Dat wil zeggen dat de lucht gelijkmatig en alleen wanneer het nodig is, op temperatuur gebracht wordt. Alle moderne soorten pelletkachels worden bedient via wifi met een afstandsbediening.

Wil je meer informatie over onze pelletkachels en andere soorten kachels om je goed te oriënteren? Neem dan gerust contact met ons op.

Hoe bepaal ik welk vermogen ik nodig heb?

Met vermogen bedoelen we hier hoeveel kW (kilowatt) jouw palletkachel in Helmond nodig zal hebben om de ruimte of het hele huishouden te verwarmen. We kunnen zeggen dat een pelletkachel met een vermogen van 6 kW voldoende is voor een gemiddelde moderne woning.

Al onze pelletkachels hebben energielabel A+. Dankzij een pelletkachel kun je namelijk gasloos verwarmen. Dat is ontzettend milieubewust en ook nog eens zeer betaalbaar. Zo krijg je 10% cashback op al onze kachels inclusief afvoersysteem. Bovendien kun je tot 50% aan energiekosten besparen met een pelletkachel t.o.v. een CV ketel. Dat maakt de aanschaf van een pelletkachel voor in Helmond eigenlijk best wel aantrekkelijk, toch?

Neem gerust contact met ons op als je deskundige hulp nodig hebt bij het maken van de juiste keuze voor jouw situatie. Intussen kun je alvast meer informatie op onze website vinden.

Waarom krijg ik 10% cashback?

Een pelletkachel is milieuvriendelijker dan een CV ketel of ander soort kachel. Om de verkoop van duurzame verwarming zoals een pelletkachel te stimuleren, hebben we nu de 10% cashback. Die cashback houdt dus in dat je bij aankoop van een kachel inclusief rookgasmaterialen (een afvoersysteem) een deel van je geld bespaart bij de aankoop.

Een pelletkachel is maar liefst 5x zuiniger dan een houtkachel of een open haard. Op den duur bespaar je dus zelfs nog meer geld. En om nog een schepje bovenop te doen, ontvang je bij Alles voor Warmte 5 gratis zakken houtpellets bij je bestelling. Benieuwd wat voor afvoersysteem past bij de kachel die jij op het oog hebt? We helpen je graag als je contact met ons opneemt. Meer informatie en andere soorten kachels vindt je op onze website.