Pelletkachel kopen

Wilt u een pelletkachel kopen? Zorg er dan altijd voor dat u goed geïnformeerd bent over de mogelijkheden. Het is belangrijk dat u altijd de juiste kiest! Bij Allesvoorwarmte bent u aan het juiste adres. Een pelletkachel is een kachel waar houtpellets worden verbrand. Het geeft een prachtige sfeer, heerlijke warmte en het is echt een mooie blikvanger in een huis. Bij ons vindt u een ruim aanbod aan pelletkachels. U heeft altijd genoeg keuze! Bent u benieuwd naar de prijzen van een pelletkachel? Bekijk dan snel ons aanbod.

Voordelen van een pelletkachel

Een pelletkachel kopen doet u niet zomaar. We begrijpen maar al te goed dat u verschillende pelletkachels wilt vergelijken, voordat u de keuze maakt voor een pelletkachel. Er zijn veel voordelen van een pelletkachel, namelijk:

  • Besparing ten opzichte van een normale cv-ketel;
  • Milieuvriendelijk;
  • Sfeervol;
  • Gebruiksvriendelijk.

Het grootste voordeel is misschien nog wel dat u een hoop geld bespaard wanneer u kiest voor een pelletkachel. Bent u nieuwsgierig naar alle mogelijkheden van een pelletkachel? Wilt u weten waar u op moet letten bij een pelletkachel? Allesvoorwarmte is dé specialist op het gebied van pelletkachels met veel ervaring. Wij adviseren u graag!

Subsidie voor een pelletkachel

Kiest u voor een pelletkachel? Vanaf 1 januari 2016 kunt u subsidie krijgen van de Nederlandse overheid wanneer u een pelletkachel aanschaft. Extra voordelig dus! De reden hiervan is dat een pelletkachel zeer milieuvriendelijk is en minder belastend is voor het milieu. Er moet in het geval van subsidie wel worden voldaan aan diverse eisen aangaande co2-uitstoot en de uitstoot van fijnstof.

Bekijk ons aanbod online!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van pelletkachels? Wilt u een pelletkachel kopen, maar wilt u eerst een advies hierover? Allesvoorwarmte staat voor u klaar om u te adviseren over de mogelijkheden en soorten pelletkachels. Vergelijk prijzen, soorten én ontdek welke pelletkachel geschikt is voor uw leefsituatie. Neem gerust contact met ons op voor advies en vragen.