10% cashback actie

Alles voor warmte heeft een fijne kortingsactie bedacht: de 10% cashback deal. Je krijgt dus 10% van het totaalbedrag terug in de vorm van korting. In het kort: wanneer je bij ons een pelletkachel aanschaft inclusief afvoersysteem kun je gebruik maken van de korting. Voorwaarde is wel dat alles wordt afgehaald bij ons magazijn. Verzending is uiteraard mogelijk tegen de dan geldende transporttarieven. De actie is vooral voordelig voor degenen die voor het eerst een pelletkachel kopen. Het is dan sowieso handig om ook een afvoersysteem aan te schaffen.

Wij hebben deze kortingsactie in het leven geroepen omdat we de verkoop van duurzame verwarming, zoals pelletkachels, zoveel mogelijk willen stimuleren. Een pelletkachel is 5 keer zuiniger dan een houtkachel of een open haard. De houten pelletkorrels worden namelijk verbrand op CO2 neutrale wijze.

Wanneer geldt de cashback actie precies?

De 10% cashback actie geldt alleen als jij een pelletkachel inclusief aansluitmaterialen koopt, geen installatie nodig hebt en de bestelling zelf komt afhalen.  Andere benamingen voor aansluitmaterialen zijn rookgasmaterialen en afvoersystemen. Er zijn verschillende afvoersystemen te verkrijgen. Vraag gerust onze hulp als je niet zeker weet welk afvoersysteem het meest geschikt is voor jouw woonsituatie. Onze experts voorzien je graag van een advies op maat.

Hoe wordt de korting verwerkt?

De korting wordt gecrediteerd als de order via de webshop wordt voldaan. In veel gevallen betreft het een offerte op maat en dan verwerken we zelf meteen de 10% cashback in de offerte. De actie geldt dus enkel voor afhalen. De korting is niet later te verkrijgen en is eenmalig per klant te benutten.

Gratis 3 zakken houtpellets

Naast de 10% cashback actie hebben we nog een mooi cadeau voor je: gratis 3 zakken houtpellets bij aankoop van een pelletkachel. Dit zijn lichtgekleurde houtpellets van hoge kwaliteit. Deze produceren minder chloorgas dan donkergekleurde pellets en zijn ook minder vervuilend voor uw pelletkachel. Zodoende gaat u kachel langer mee.

Contact opnemen