Pelletkachel kopen in Breda? Ontvang 10% Cashback

Bent u op zoek naar een pelletkachel in Breda en omgeving? Bij Allesvoorwarmte.nl vindt u een ruim aanbod aan pelletkachels in verschillende groottes en prijsklassen. De kachels zijn niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Een pelletkachel is maar liefst 5x zuiniger dan een gewone houtkachel of openhaard.

Let op: Bij aanschaf van een kachel inclusief afvoersysteem ontvangt u ook nog 10% cashback. Dat is pas voordelig uw huis verwarmen! Bekijk hieronder onze mooie palletkachels in Breda.

Offerte aanvragen

Lucht pelletkachel

MeNext Fuco Kim

1.159,00 incl. BTW

Lucht pelletkachel

NextGen 9kW

1.195,00 incl. BTW
Aanbieding!
Populair!

Lucht pelletkachel

Julia Next

Oorspronkelijke prijs was: €1.345,00.Huidige prijs is: €1.245,00. incl. BTW
Aanbieding!
Boven uitvoer mogelijk

Lucht pelletkachel

Delia

Oorspronkelijke prijs was: €1.399,00.Huidige prijs is: €1.199,00. incl. BTW

Lucht pelletkachel

Italnext

1.679,00 incl. BTW

Lucht pelletkachel

Duroflame Rinus

2.199,00 incl. BTW
Geen kamerfan

Lucht pelletkachel

Duroflame Jurre

2.079,00 incl. BTW

Lucht pelletkachel

Duroflame Abel

3.095,00 incl. BTW

Lucht pelletkachel

Duroflame Abel Large

3.565,00 incl. BTW

Lucht pelletkachel

Milano Next

1.949,002.259,00 incl. BTW

Lucht pelletkachel

Edilkamin Slide 2 Up

2.650,002.723,00 incl. BTW
Bovenaansluiting!

Lucht pelletkachel

Topnext

3.199,00 incl. BTW

Lucht pelletkachel

Edilkamin Nara 2 Up

2.638,00 incl. BTW

Lucht pelletkachel

ItalFuoco

1.295,001.495,00 incl. BTW

Lucht pelletkachel

Thermorossi Mood Plus

3.790,00 incl. BTW
Next!

Lucht pelletkachel

Curve Next

1.860,002.149,00 incl. BTW
Heel stil!

Kanalisatie

Norma

2.519,003.409,00 incl. BTW

Lucht pelletkachel

Redonda 98 – 6-8kw

2.789,002.949,00 incl. BTW

Lucht pelletkachel

Cayenne Pro

2.199,002.299,00 incl. BTW
Heel stil!

Kanalisatie

Cayenne Pro+

3.171,003.766,00

Kanalisatie

Elite 98

2.499,002.899,00 incl. BTW

Kanalisatie

Corridor

1.894,002.809,00 incl. BTW

Wij komen de kachel in Breda en omgeving installeren

Weet u niet of uw woning geschikt is voor een pelletkachel in Breda? Voor de installatie van de pelletkachel is niet vereist dat u thuis over een gemetselde schoorsteen beschikt. De kachel kan namelijk gemakkelijk bijna overal geplaatst worden. De installatie van de kachel zit bij onze service inbegrepen. Wij komen graag bij u in omgeving Breda langs om u te helpen met het plaatsen van uw aankoop.

CO2-neutraal verwarmen met hout pellets

Wilt u een milieuvriendelijke pelletkachel in de omgeving van Breda kopen? Allesvoorwarmte.nl biedt een ruim assortiment aan kachels aan. Een kachel met laaiende vlammen zorgt voor veel sfeer en gezelligheid. Met de pelletkachel kiest u voor een duurzame en milieuvriendelijke kachel. Deze werkt door houtsnippers (ook wel houten pellets genoemd) te verbranden. Hierdoor wordt op CO2 neutrale wijze warmte gestookt.

Sfeervol, milieuvriendelijk en kostenbesparend

Een mooie pelletkachel voegt sfeer toe aan uw woning. Maar iedereen heeft natuurlijk een andere smaak qua stijl. Bij Allesvoorwarmte.nl kunt u altijd wel een kachel kopen die goed bij uw interieur past. De meeste van onze pelletkachels zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en u heeft u een ruime keuze uit diverse modellen. En het mooie? Ze zijn stuk voor stuk allemaal toch al milieuvriendelijker dan de gemiddelde cv-ketel of openhaard. Daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Welke kachel past het beste in uw interieur?

Een besparing tot 50% is mogelijk. U heeft de aanschaf van de kachel binnen een paar jaar terugverdiend.

Neem voor meer informatie over de pelletkachel of het ontvangen van een vrijblijvende offerte gerust contact op. U kunt ons bereiken via 076-2045545 of direct het online contactformulier invullen.

Hoe werkt een pelletkachel?

Een pelletkachel is een kachel die houtpellets verbrandt. Hierdoor komen hete rookgassen vrij, die vervolgens door een warmte wisselaar geleid worden. In deze warmte wisselaar wordt vervolgens lucht uit de kamer opgewarmd, die daarna weer aan de voor- of bovenzijde terug de kamer in wordt geblazen.

De regulering van de warmte in de kamer wordt automatisch door de kachel zelf geregeld. De kachel is via wifi met een afstandsbediening te bedienen. Ontzettend makkelijk dus eigenlijk!

Offerte aanvragen

De voordelen

Pelletkachels zorgen voor een gezellig en sfeervol vuurtje in uw kamer. De kachel werkt volledig op elektriciteit en is daarmee erg milieuvriendelijk ten opzichte van andere soorten kachels. Overigens is de daadwerkelijke stroomafname erg beperkt en aanzienlijk lager dan dat van een cv-ketel. Door een pelletkachel te kopen bespaart u flink in kosten. Een besparing tot wel 50% is mogelijk.

Zodoende is dit een investering die u snel terugverdient. Nog even alles op een rij:

  • Ontvang nu 10% cashback
  • Gratis levering boven de €200
  • Besparing tot wel 50% mogelijk
  • Eenvoudige installatie
  • Gezellig en sfeervol vuur
  • Milieuvriendelijk: CO2 neutraal stoken

Met een pelletkachel stook je CO2-neutraal, daarnaast is er veel minder CO2 uitstoot (ongeveer 10x minder!) als met de centrale verwarming.

Een pelletkachel bestellen bij Allesvoorwarmte.nl

Wanneer u een pelletkachel bestelt bij Allesvoorwarmte.nl betaalt u geen verzendkosten bij bestellingen van €200 of meer. Uw bestelling heeft u snel in huis, want wij verzenden binnen 3 tot 5 werkdagen. Daarbij ontvangt u ook nog eens 5 gratis zakken pelletkorrels.

Neem bij vragen over de kachel gerust contact op met onze klantenservice. U kunt bellen naar 076-2045545 of contact opnemen via het contactformulier. Vraag ook gerust een vrijblijvende offerte aan.

? Wat is het voordeel van een pelletkachel?

Een pelletkachelis een milieuvriendelijke kachel, die ook nog eens goed voor uw portemonnee is. Dit komt omdat de kachel zuiniger is dan een gewone kachel. Er kan tot wel 50% bespaard worden op ten opzichte van gewone kachels. Bestel nu bij Allesvoorwarmte.nl.

Meer informatie gezocht? Neem gerust vrijblijvend contact op.

? Waarom moet ik een pelletkachel bij Allesvoorwarmte.nl kopen?

Allesvoorwarmte.nl is specialist op het gebied van pelletkachels. Wij hebben een breed aanbod en bieden een 10% cashback aan. Daarnaast worden bestellingen boven € 200,- gratis geleverd.

Meer informatie gezocht? Neem gerust vrijblijvend contact op.

✔ Wat voor soorten pelletkachels zijn er?

Wij verkopen diverse soorten pelletkachels. Zo zijn er onder meer inbouw pelletkachels, kanalisaties en lucht pelletkachels. Ook kunt u voor een moederhaard gaan. Verder verkopen wij pelletkachels met CV aansluiting. Tot slot verkoopt Allesvoorwarmte.nl ook elektrische haarden, zowel inbouw als vrijstaand.

Meer informatie gezocht? Neem gerust vrijblijvend contact op.

? Kan ik subsidie voor het kopen van een pelletkachel krijgen?

Voor de aankoop van een pelletkachel kon tot 1 januari 2020 een subsidie aangevraagd worden. Deze subsidie is inmiddels niet meer van toepassing voor zakelijke gebruikers. Voor particulieren is een overgangsregeling van toepassing. Daar kan tot 1 juli 2020 gebruik van gemaakt worden. Bestel nu bij Allesvoorwarmte.nl.

Meer informatie gezocht? Neem gerust vrijblijvend contact op.