PELLETKACHEL PRIJZEN

Koop een pelletkachel met scherpe prijzen dankzij kortingen en subsidies.

De prijzen

De prijzen van pelletkachels fluctureren en liggen soms voor vergelijkbare kachels een eind uitelkaar. En veel gestelde vraag is waar dat aan ligt. De prijzen hangen af van de volgende factoren:

  • Vermogen van de kachel
  • Ontwerp en gebruikte materialen
  • Aantallen waarin een bepaalt model besteld en verkocht wordt
  • Winst marges waarmee distributeurs en verdelers rekenen

Scherpe prijs pelletkachels

Het wil niet automatisch zeggen dat een pelletkachel met een lage verkoop prijs geen kwaliteit is. Allesvoorwarmte en Artel gaan ervoor om en zo groot mogelijke klanten groep te bedienen. Hierdoor worden de kachels in grote aantallen geproduceerd en zijn ontworpen om efficiënt te kunnen produceren. Omdat de kachels in grote oplagen worden gemaakt en verkocht ontstaat er een ruime ervaring hoe het ontwerp het beste voldoet aan aan de vele klant eisen. Door continue bijsturen en goed luisteren naar de klanten ontstaat er een optimale situatie in productie, ontwerp en klant tevredenheid.

Pelletkachel Subsidie in 2017

In 2016 is door de overheid de ISDE duurzaamheids subsidie gelanceerd. Binnen de subsidie regeling vallen ook pelletkachels en pelletketels. Dit maakt het super interessant om te investeren in pellet verwarming. Als u kies voor een pelletkachel krijgt u minimaal €500,- subsidie. Kies u voor een CV pellet moederhaard dan krijgt u minimaal €1.400,- subsidie. Maar gaat u voor echt pellet warmte voordeel dan kiest u voor een pellet cv ketel en krijgt u minimaal €2.500,- subsidie. Op deze manier worden de pelletkachel prijzen wel heel erg laag en verdient u de investering terug binnen 1-4 jaar.

pelletkachel aanbiedingen

Allesvoorwarmte heeft geregeld aanbiedingen en opruimingen. Volg de website waar wij geregeld pelletkachel aanbiedingen aankondigen. Wij bieden pelletkachels aan voor zeer lage en scherpe prijzen.