Pelletkachel in Weert kopen?

Bent u op zoek naar een pelletkachel in Weert of omgeving? Wij heten u dan graag van harte welkom op onze website: Allesvoorwarmte.nl. Hier kunt u een pelletkachel kopen die goed is voor het milieu én voor uw portemonnee. Daarnaast geeft de haard ook veel warmte, gezelligheid en sfeer aan de ruimte. Juist doordat wij over een ruim aanbod beschikken, bieden wij iedereen wat wils. Ook voor u hebben wij de geschikte pelletkachel beschikbaar in Weert. Wat voor interieur u ook heeft, u zit er deze winter heerlijk warmpjes bij!

Bekijk hieronder alle pelletkachels uit ons assortiment. Wenst u graag advies over een van de onderstaande kachels? Neem dan gerust contact met ons op. We geven u graag aanvullende informatie en we helpen graag mee met het maken van de juiste keuze voor een pelletkachel in Weert.

Met onze ruime ervaring zijn wij inmiddels de pelletkachelspecialist van Nederland geworden.

Offerte aanvragen

Lucht pelletkachel

MeNext Fuco Kim

1.159,00 incl. BTW

Lucht pelletkachel

NextGen 9kW

1.195,00 incl. BTW
Aanbieding!
Populair!

Lucht pelletkachel

Julia Next

Oorspronkelijke prijs was: €1.345,00.Huidige prijs is: €1.245,00. incl. BTW
Aanbieding!
Boven uitvoer mogelijk

Lucht pelletkachel

Delia

Oorspronkelijke prijs was: €1.399,00.Huidige prijs is: €1.199,00. incl. BTW

Lucht pelletkachel

Italnext

1.679,00 incl. BTW

Lucht pelletkachel

Duroflame Rinus

2.199,00 incl. BTW
Geen kamerfan

Lucht pelletkachel

Duroflame Jurre

2.079,00 incl. BTW

Lucht pelletkachel

Duroflame Abel

3.095,00 incl. BTW

Lucht pelletkachel

Duroflame Abel Large

3.565,00 incl. BTW

Lucht pelletkachel

Milano Next

1.949,002.259,00 incl. BTW

Lucht pelletkachel

Edilkamin Slide 2 Up

2.650,002.723,00 incl. BTW
Bovenaansluiting!

Lucht pelletkachel

Topnext

3.199,00 incl. BTW

Lucht pelletkachel

Edilkamin Nara 2 Up

2.638,00 incl. BTW

Lucht pelletkachel

ItalFuoco

1.295,001.495,00 incl. BTW

Lucht pelletkachel

Thermorossi Mood Plus

3.790,00 incl. BTW
Next!

Lucht pelletkachel

Curve Next

1.860,002.149,00 incl. BTW
Heel stil!

Kanalisatie

Norma

2.519,003.409,00 incl. BTW

Lucht pelletkachel

Redonda 98 – 6-8kw

2.789,002.949,00 incl. BTW

Lucht pelletkachel

Cayenne Pro

2.199,002.299,00 incl. BTW
Heel stil!

Kanalisatie

Cayenne Pro+

3.171,003.766,00

Kanalisatie

Elite 98

2.499,002.899,00 incl. BTW

Kanalisatie

Corridor

1.894,002.809,00 incl. BTW

Pelletkachel in Weert kopen voor meer warmte, sfeer en gezelligheid

Door een pelletkachel te kopen in Weert geniet u van een hoop voordelen. Zo kiest u voor een zeer milieuvriendelijke optie. Deze warmtebron werkt namelijk compleet op elektriciteit. Maar dat is nog niet alles. Wist u dat u tot 50% bespaart wanneer u voor een pelletkachel kiest, en niet voor een gewone kachel? Dat merkt u ongetwijfeld in uw portemonnee!

Daarnaast hoeft u boven een bedrag van €200,00 geen verzendkosten te betalen bij de aankoop van een kachel inclusief afvoersysteem. U geniet nog van veel meer voordelen als u een pelletkachel koopt bij ons:

  • Geen verzendkosten boven de €200
  • Besparing tot wel 50% mogelijk
  • Gemakkelijk te installeren
  • Gezellig en sfeervol vuur
  • Milieuvriendelijk: CO2 neutraal stoken
  • Snel geleverd
  • Uitstekende service
  • Professionele installatie

Vertrouw gerust op onze goede service!

Compleet gasloos wonen in Weert met een pelletkachel

Een pelletkachel CV vervangt de CV die iedereen wel kent. De haard verwarmt de ruimte vanaf één centraal punt. U verwarmt de woning op een milieubewuste manier, namelijk de kachel verbrandt pellets van hout. En de warmte die de pelletkachel in Weert afgeeft? Die is vergelijkbaar met de heerlijke warmte die een houtkachel afgeeft. Deze optie wordt niet voor niets de milieuvriendelijke versie van de CV genoemd. Een CV is overbodig geworden dankzij onze pelletkachels!

 

Alle pelletkachels op een rij

Wij bieden voor iedere situatie de juiste kachel. Alle beschikbare pelletkachels vindt u op deze pagina. Van de Cayenne Power 7, Curva, Italiana Camimi Disk E, Watt 9 en Redonda tot aan Topnext. In ons uitgebreide assortiment vindt u voor ieders wat wils. Komt u er niet uit en heeft u behoefte aan advies? Kom dan met ons in contact.

Offerte aanvragen

 

Passen en plaatsen

Zoals u wellicht al gemerkt heeft, is een pelletkachel verkrijgbaar in allerlei vormen en maten. Als u op een kachel klikt, vindt u de afmetingen bij het blok Extra informatie. De maten van een pelletkachel zijn belangrijk om te weten. Want de kachel moet natuurlijk wel passen in de ruimte. Bedenk daarom waar u de pelletkachel wilt plaatsen in uw woning in Weert. Dit is ook belangrijk voor de uitvoer van het rookkanaal.

 

Pelletkachel in Weert vrijstaand

Een van de populairste pelletkachels is een pelletkachel die vrijstaand is. Dit type kachel heeft als voordeel dat het op elke plek in uw woning te plaatsen is, zoals tegen een rechte wand of in een hoek. U heeft vast een plaats in gedachte waar de haard mooi uitkomt in uw interieur. Kiest u ook voor een pelletkachel die vrijstaand is?

 

Allesvoorwarmte is dé pelletkachel specialist van Nederland met goede service en scherpe prijzen.

Pelletkachel in Nederweert, Helmond en Eindhoven

Woont u niet in Weert, maar in Nederweert? Ook dan kunt u bij ons terecht voor een pelletkachel. Al veel mensen hebben een pelletkachel bij Allesvoorwarmte gekocht. Zo staan onze kachels al in huizen in de volgende steden in Nederland: Helmond, Eindhoven, Tilburg en Goes. Dus mocht u een pelletkachel willen kopen in Nederweert of omgeving, bekijk ons aanbod!

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een pelletkachel in Weert en u weet precies waar u aan toe bent. Uw bestelling wordt al binnen 3 tot 5 werkdagen verzonden.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op. De medewerkers van onze klantenservice helpen u graag verder. Bel naar 076-2045545 of vul het contactformulier op onze website in. Maak kennis met Allesvoorwarmte.nl: dé specialist op het gebied van duurzaam en milieuvriendelijk verwarmen.

Offerte aanvragen

? Wat is het voordeel van een pelletkachel?

Een pelletkachelis een milieuvriendelijke kachel, die ook nog eens goed voor uw portemonnee is. Dit komt omdat de kachel zuiniger is dan een gewone kachel. Er kan tot wel 50% bespaard worden op ten opzichte van gewone kachels. Bestel nu bij Allesvoorwarmte.nl.

Meer informatie gezocht? Neem gerust vrijblijvend contact op.

? Waarom moet ik een pelletkachel bij Allesvoorwarmte.nl kopen?

Allesvoorwarmte.nl is specialist op het gebied van pelletkachels. Wij hebben een breed aanbod en bieden een 10% cashback aan. Daarnaast worden bestellingen boven € 200,- gratis geleverd.

Meer informatie gezocht? Neem gerust vrijblijvend contact op.

✔ Wat voor soorten pelletkachels zijn er?

Wij verkopen diverse soorten pelletkachels. Zo zijn er onder meer inbouw pelletkachels, kanalisaties en lucht pelletkachels. Ook kunt u voor een moederhaard gaan. Verder verkopen wij pelletkachels met CV aansluiting. Tot slot verkoopt Allesvoorwarmte.nl ook elektrische haarden, zowel inbouw als vrijstaand.

Meer informatie gezocht? Neem gerust vrijblijvend contact op.

? Kan ik subsidie voor het kopen van een pelletkachel krijgen?

Voor de aankoop van een pelletkachel kon tot 1 januari 2020 een subsidie aangevraagd worden. Deze subsidie is inmiddels niet meer van toepassing voor zakelijke gebruikers. Voor particulieren is een overgangsregeling van toepassing. Daar kan tot 1 juli 2020 gebruik van gemaakt worden. Bestel nu bij Allesvoorwarmte.nl.

Meer informatie gezocht? Neem gerust vrijblijvend contact op.